Hirdetés

Gal Gadot is csatlakozhat Mundruczó Kornél új filmjének stábjához

|

Csodálatos lenne.

Hirdetés

Mundruczó Kornél, aki idén a Jupiter holdjával osztotta meg a kritikusokat, legközelebb kicsit távolabbra merészkedik kicsiny hazánktól és a tengerentúlon próbál szerencsét. Filmjének már van egy sztárja, most pedig úgy néz ki, még egy jöhet.

Hirdetés

A Wonder Woman bemutatása óta irdatlan sikerre és népszerűségre tett szert Gal Gadot, most pedig úgy néz ki, hogy Mundruczó új filmjében is szerepet kaphat. Ebben a fázisban még fogalmunk sincs arról, hogy pontosan milyen karaktert játszana, vagy hogy egyáltalán mennyi szerepe lenne, de vele együtt már két olyan név is lenne a filmben, akire akárki felfigyelne.

A film egy kiégett asztronautáról szól, aki magányos küldetésre indul az óceán fenekére, hogy megtalálja a Föld legmélyebb pontját. Utazása közben pedig mindenféle veszéllyel kell szembenéznie - valószínűsíthetően főként lelki, pszichikai jellegűekkel. 

A Deeper nem csak szereposztása miatt lehet figyelemreméltó: a forgatókönyvet Hollywood jelenlegi sztár-forgatókönyvíróinak egyike, Max Landis írta (John Landis fia), a produceri székben pedig nem más ül majd, mint David Goyer. Mondom, érdekes felállás. Közben pedig reméljük, hogy az operatőri munkát Rév Marcellre bízzák. Mert akkor bizony kinéz majd egy Oscar-díj. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.