Hirdetés

Gal Gadot lehet egy új kémfilm főszereplője

|

A netflixes A halhatatlan gárda írója jegyzi a készülő filmet.

Hirdetés

Habár a nézők nagyobbik része egyáltalán nincs elragadtatva a nemrégiben megjelent Netflix-filmtől, A halhatatlan gárdától (mi sem szerettük egy cseppet sem), hasonlóan az összes többi nagynevű sztárokkal traktáló alkotásnál, ez is sikeresnek könyvelhető el. A PC kritikusok előszeretettel pontozták fel, így a kezdő készítőknek ez egy hatalmas ugródeszka lehet a karrierjük kiépítésében. Greg Rucka, aki nem pusztán a társszerzője volt az eredeti képregénynek, de még az adaptáció forgatókönyvét is jegyezte, egy új kémfilmen dolgozik éppen, aminek főszerepéhez Gal Gadotot szeretnék meggyőzni.

Hirdetés

A Discussing Film számolt be arról, hogy Gal Gadotot szemelték ki erre az új és elviekben formabontó női kémfilmre. Habár Wonder Woman még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, nem feltétlen lennénk meglepődve, ha azonnal igent mondana a felkérésre. Sajnos Greg Rucka történetéről többet nem osztottak meg velünk, pedig kíváncsiak vagyunk, miért tekinthető ez máris újnak és formabontónak.

Ti mit gondoltok, szívesen látnátok Gal Gadotot egy kémfilm főszereplőjeként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.