Hirdetés

Így reagált Gal Gadot arra, hogy mellőzték az Oscaron a Wonder Womant

|

A rajongók sokkal rosszabbul fogadták a Wonder Woman kihagyását, mint maga Gal Gadot.

Hirdetés

Az idei Oscar-mezőny több kellemes és számos kellemetlen meglepetést is hozott. Sokak szerint az utóbbi kategóriába tartozik tavalyi év egyik legsikeresebb képregényfilmje, a Wonder Woman is, pontosabban annak mellőzése. Nemcsak a Legjobb film, de még a legkisebb technikai díjak kategóriáira sem volt méltó az alkotás az Akadémia szerint. Ehhez Gal Gadot is hozzáfűzte a gondolatait.

Hirdetés

A színésznő nem érez keserűséget a mellőzés miatt. Szerinte éppen elég elismerés az, amit a fanoktól kapott:

Nagyon meghatóak a rajongók visszajelzései azzal kapcsolatban, hogy a Wonder Woman kimaradt az idei jelöltek listájából. De mi egyáltalán nem ezért csináltuk a filmet. Szerintem nem sikerülhet egy filmnek minden. Így is olyan sok csodálatos elismerést kaptunk, és ezért annyira hálásak vagyunk, hogy lassan készítjük a folytatást. Ki tudja, talán legközelebb!

A Wonder Woman 2 tényleg úton van már, és ha minden jól megy, hiánytalanul visszatér a régi stáb. A rendezői székben Patty Jenkins, a pajzs mögött Gal Gadot. 

Nektek mi a véleményetek a Wonder Woman mellőzéséről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.