Hirdetés

A galaxis őrzői 4 már egy teljesen új csapattal készülhet

|

James Gunn szerint még egy 4. részre is van esély, mely azonban már egy kicsit más lenne.

Hirdetés

A héten végre megérkezik az idei év egyik legjobban várt képregényfilmje, A galaxis őrzői 2. része, és mint az elmúlt hónapban kiderült, a jövőben sem maradunk Űrlord és a csapata nélkül, hiszen a film készítője, James Gunn elárulta: ő fogja írni és rendezni a 3. részt is. Most azonban ennél is tovább ment a rendező, és elhintette, hogy akár egy 4. rész is megvalósulhat, igaz, már más felállással:

Hirdetés

Szerintem az első három film mesél el egy teljes sztorit, és ez a történet elég egyszerű. Véleményem szerint van rá esély, hogy elkészüljön egy Galaxis Őrzői 4 is, azonban az már nem ugyanaz lesz. Nem ugyanaz a csapat… hiszen ennek a bandának a története véget ér a 3. résszel.

Ezen kívül Gunn még Sylvester Stallone karakteréről is elejtett pár mondatott, melyben elárulta, hogy valószínűleg fogják még más filmben is látni őt a rajongók:

A tervem az, hogy még többet mutassak meg belőle. Az még nem biztos, hogy a 3. részben is feltűnik, ezt még meg kell beszélnünk, de mindenképp azt szeretném, hogy többet láthassunk belőle. Azon leszünk Kevin Feige-vel, hogy helyet találjunk neki a Marvel Univerzumában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.