Hirdetés

Nem akárki lehet Nolan következő filmjének női főszereplője

|

Újabb nagy név csatlakozhat a produkcióhoz.

Hirdetés

Alig pár hete csak annak, hogy lelepleződtek a fontosabb részletek Christopher Nolan következő filmjéről, máris újabb információk derülhettek ki a projekttel kapcsolatban. A történet - amelyben Cillian Murphy alakítja majd J. Robert Oppenheimert, a Manhattan Projekt és az atombomba kifejlesztéséért felelős személyt - fontos részét képezi ugyanis Oppenheimer felesége, Katherine Vissering Oppenheimer is, akit szintén egy A-listás hollywoodi sztár formálhat majd meg.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a Universal stúdió tárgyalásokat folytat Emily Blunttal, akit maga Nolan nézett ki a szerepreA színésznő (akinek ez lenne az első közös projektje a rendezővel) meglehetősen sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen idén két sikerfilmben, a Hang nélkül 2-ben (melyben Cillian Murphy is feltűnt), valamint a Dzsungeltúrában vállalt főszerepet, ráadásul rekordot is sikerült ezzel elérnie, a koronavírus kitörése óta ugyanis Blunt az egyetlen színész/színésznő, akinek az amerikai mozis piacon egy éven belül két 100 millió dollár feletti bevételt termelő filmje is volt. 

A film a jelenlegi állás szerint 2023. július 21-én debütál majd az amerikai mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.