Hirdetés

Újabb három színésszel bővült az Oppenheimer stábja

|

Christopher Nolan nem képes leállni a castinggal.

Hirdetés

Őszintén szólva, a legutóbbi híradás után mi már nem számítottunk több casting hírre Christopher Nolan új filmje, az Oppenheimer kapcsán, de a rendező mégis tovább bővíti a már eddig is hatalmas szereplőgárdáját, melyet összetoborzott a Universalnál formálódó projektjére. A II. világháborúban játszódó, az atombomba feltalálójának életét bemutató Oppenheimerben Cillian Murphy fogja alakítani a címszereplőt, a szerepről pedig a múlt hét folyamán megjelent az első hivatalos kép is.

Hirdetés

Az új erősítést előbb David Dastmalchian képviselte, aki Stephen King könyvének, A mumusnak a legújabb adaptációjához is elköteleződött. Sokak számára a tavalyi The Suicide Squadból lesz ismerős, ő alakította Pöttyöst. További érdekesség, hogy annak idején A sötét lovagban már együtt dolgoztak Nolannel, ő volt Heath Ledger Jokerének egyik őrült csatlósa, akit Harvey Dent próbált meg kifaggatni.

Dastmalchian után pár nappal aztán Jason Clarke és Louise Lombard csatlakozásáról adtak hírt a külföldi hírportálok. Clarke a 2010-es évek közepén egyik nagy projektből ugrott a másikba: többek között A majmok bolygója: Forradalom, a Terminátor: Genisys és A 44. gyermek című filmekben játszott nagyobb szerepeket. Lombard ellenben leginkább sorozatszínészként munkálkodott az elmúlt évtizedben, olyan projektekben fordult meg, mint a Helyszínelők, a Grimm vagy a Halálos fegyver.

Az új arcok, akik az utóbbi bejelentésekkel egyetemben egy még meg nem erősített szerepben fognak felbukkanni, egy már igen illusztris társaság létszámát fogják bővíteni: Emily Blunt, Jack Quaid, Dane DeHaan, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Robert Downey Jr., Matt Damon, Josh Hartnett, Kenneth Branagh, Alden Ehrenreich és David Krumholtz mind szerepelni fognak az Oppenheimerben.

Ti várjátok már a 2023. július 21-én érkező sztárparádét Nolantől?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.