Hirdetés

Genndy Tartakovsky többéves szerződést kötött a Cartoon Networkkel és a Warnerrel

|

Az egyedi stílusú animáció koronázatlan királya az üzlet értelmében több saját projektjét is megvalósíthatja.

Hirdetés

Miközben tűkön ülve várjuk az idén nyárra belengetett Primal második évadát, addig a készítő, Genndy Tartakovsky egy új szerződést kötött a Cartoon Networkkel, illetve a Warnerrel. Ennek értelmében a Pindúr pandúrok, a Dexter laboratóriuma, a Samurai Jack, a Hotel Transylvania, illetve a már előbb említett Primal rendezője és alkotója a Cartoon Networkre és az HBO Maxra gyárthat új koncepciókat és projekteket, mindenféle zsánerben.

Hirdetés

Ez nagyszerű hír az animációs tartalmak fogyasztóinak, hiszen Tartakovsky egy igazán különleges tehetség, akinek sajátos stílusát bár azonnal fel lehet ismerni, ettől még minden egyes alkalommal lenyűgöző tud maradni. Akár a Samurai Jack befejező évadáról, akár a Primalről beszélünk, mindkét példa jól mutatja, hogy még több mint 20 év után is képes meglepni a nézőket. Konkrét projektek a szerződés bejelentése mellett nem kerültek szóba, ám bizakodhatunk, hogy a következő években számtalan Tartakovsky által jegyzett animációs sorozat vagy film kerül a Cartoon Network és az HBO kínálatába.

Nektek mi a kedvenc sorozatotok vagy filmetek Tartakovskytól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.