Hirdetés

Godzilla és a köré épített Szörnyverzum az Apple TV+-ra költözik

|

A nagyvászon után az Apple streaming platformját is igyekezik meghódítani a Szörnyek Királya.

Hirdetés

A tavalyi Godzilla Kong ellen film óta semmilyen formában nem kaptunk megerősítést arról, hogy folytatódni fog-e a Warner Bros Szörnyverzuma. Bár alapanyag lenne hozzá, úgy tűnt idáig, hogy a Warner most legalább egy rövid ideig pihentetni fogja Godzilla és a többi Titán történeteit. Aztán jött a bejelentés, ami teljesen váratlanul ért mindenkit.

Hirdetés

Mivel a Warner egyre több projektet emel át a streaming platformjára, az HBO Maxra, nem lett volna meglepetés, ha valamilyen formában ott folytatódott volna Godzilla sztorija. Ám nem így lett. A Szörnyek királya és a köré felépített univerzum ugyanis az Apple TV+-on fog terebélyesedni, ami ugyebár az Apple streaming platformja.

Egyelőre arról nem szól a fáma, hogy a Legendary Pictures végül miért nem a Warnerrel közösködik tovább, pedig szívesen olvasnánk erről is. Mindenesetre az egyelőre cím nélküli széria a 2014-es Godzilla film eseményei után veszi fel a fonalat, és egy családon keresztül járja körbe a Titánok, illetve a Monarch titkos szervezet rejtélyeit. A Star Trek: Enterprise társalkotója, Chris Black executive producere és showrunnere lesz a projektnek, amelyben még Godzilla jogainak tulajdonosa, a Toho is képviseli magát Arita Tekamasza révén.

Ezen kívül egyébként a Netflixre fog érkezni egy animációs sorozat Skull Island címen, mely King Kong egykori otthonát fogja bemutatni.

Ti mit szóltok, hogy élőszereplős sorozat készül Godzillával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.