Hirdetés

Animációs Tomb Raider és Skull Island sorozatok érkeznek a Netflixre

|

Hamarosan a tévék képernyőit is meghódítja az említett két franchise.

Hirdetés

Élesedik a streaming-háború, a szolgáltatók pedig igyekeznek mindent megtenni, hogy minél több, és minél érdekesebb történetek készüljenek el náluk, ezzel ösztönözve arra az előfizetőket, hogy az ő platformjukat válasszák. Nincs ez másként a Netflix-nél sem, a streaming szolgáltató ugyanis nemrég bejelentette, hogy összefognak a Legendary Picturesszel, és közösen tető alá hoznak egy-egy szériát két nagyon sikeres franchise-ból, a Tomb Raiderből, valamint a Skull Island-ből, méghozzá animációs formában.

Hirdetés

Bár konkrétumok nem nagyon derültek ki a projektekről, annyit megtudtunk, hogy a Tomb Raider-anime cselekménye a legutóbbi játék-trilógia, azaz a Shadow of the Tomb Raider történései után fog játszódni, az elkészülésben pedig szerepet játszik majd A Vaják előzménysorozaton, a Blood Originen dolgozó Tasha Huo, aki forgatókönyvíróként és vezető producerként vesz majd részt benne.

A Skull Island-széria története értelemszerűen a Kong: Koponya-szigethez fog kapcsolódni. Ebben hajótöröttek lesznek a főhősök, akik a címszereplő helyszínen érnek partot, és itt kell majd mindent megtenniük a túlélés érdekében. A történetet Brian Duffield (Árok) írja majd, a szériát pedig az a Powerhouse Animation gyártja majd, akiknek a Castlevania adaptációját, és a Zeus vérét (Blood Zeus) köszönhettük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.