Hirdetés

Hogyan folytatódhat a MonsterVerse a Godzilla vs. Kong sikere után?

|

A filmek készítőinek már van is néhány ötletük.

Hirdetés

Most, hogy már eltelt egy kis idő a bemutató óta, kijelenthetjük, hogy szép sikereket ért el a Godzilla Kong ellen, legalábbis a pénztáraknál. A Legendary és a Warner közös projektje ugyanis nem csak a nyitóhétvégén, de azóta is szép számokat hoz (jelenleg 338 millió dollárnál tart világszerte) annak ellenére, hogy sok helyen még mindig zárva vannak a mozik a járvány miatt, a film pedig Amerikában az HBO Max-ra is felkerült a premier napján. 

Hirdetés

Ezzel pedig újra feléledt a remény a készítőkben, hogy a MonsterVerse nem halott, és továbbra is van jövője a szörnyek összecsapásainak. Erről beszélt nemrég a Deadline-nak a Legendary vezérigazgatója, Josh Grode, aki az interjúban elmondta, hogy már van is néhány ötletük, hogy milyen irányba lehetne folytatni a történetet:

Rengeteg elemzést és kiértékelést végeztünk a Godzilla II: A szörnyek királya után, hogy mit hogyan tovább, a közönség pedig bebizonyította nekünk, hogy látni akarják és kíváncsiak ezekre a gigantikus szörnyekre. Nagy összecsapásokat akarnak látni, ezekben a filmekben pedig pontosan ezt adjuk meg számukra.

A Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard is kifejtette már korábban, hogy szívesen visszatérne egy esetleges folytatásra, vagy folytatásokra is, amelyekben jobban is megismerhetnénk a filmben megismert Üreges Földet (Hollow Earth), ahonnan a titánok származnak. De hogy pontosan milyen történetekre számíthatunk a jövőben, az továbbra is rejtély.

Mit gondoltok, érdemes még energiát ölni ebbe a MonsterVerse-be?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.