Hirdetés

A Gotti marketingje trolloknak nevezi a kritikusokat

|

A Gotti új előzetese kicsit túllő a célon, csakhogy bevonzzon plusz nézőket.

Hirdetés

Mikor először hallottunk John Travolta gengszterfilmjéről, amelyben a hírhedt John Gottit kelti életre, nagyon ígéretesnek tartottuk a koncepciót és bíztunk benne, hogy a színészt újra megtalálják az emlékezetes szerepek. Majd jött az első intő jel, amikor a Lionsgate kihátrált a film mögül és egy ideig úgy volt, hogy a Gotti el sem fogja érni a mozik vásznait, majd végezetül mégiscsak bemutatták. 

Hirdetés

Csakhogy sem mi nem voltunk elalélva tőle (Gotti kritikánkért erre tessék), sem a többi kritikus, amit hűen tükröz az is, hogy a Rotten Tomatoes-on 28 kritika alapján 2.4 az átlagértékelése. Viszont ugyanezen az oldalon állítólag a nézők 68%-ának tetszett. Érthető, hogy a film marketingje fel szeretné hívni a potenciális moziba járók figyelmét arra, hogy a Gotti a nézők tekintetében népszerűbb, viszont ezt sikerült úgy megoldaniuk, hogy közben a sajtósokat savazzák. A legújabb videó például azt állítja, hogy a kritikusok csak trollok billentyűzettel, ezért mindenki a saját szemének higgyen. 

És ti láttátok már a Gottit? Nektek mi a véleményetek róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.