Hirdetés

Ekkor jön a Gyilkosság az Orient Expresszen folytatása

|

De Poirot következő ügye mellett dátumot kapott a Will Smith és Tom Holland főszereplésével készülő animációs film, a Spies in Disguise, valamint a Ford vs. Ferrari film is Christian Bale-lel és Matt Damonnal.

Hirdetés

A 20th Century Fox több filmjének premierdátumát is bejelentette, így kiderült, hogy mikor számíthatunk a Halál a Níluson, a Spies in Disguise és a Ferrari vs. Ford mozikba kerülésére. 

Hirdetés

A Kenneth Branagh főszereplésével és rendezésében készült Gyilkosság az Orient Expresszen csak a kezdet volt, a nagy sikerre való tekintettel (55 milliós büdzséből több mint 350 millió dollárt fialt) vászonra kerül Hercule Poirot következő emlékezetes nyomozása, a Halál a Níluson is, amelynek forgatókönyvén Michael Green (Logan, Szárnyas fejvadász 2049) dolgozik. A Fox most bejelentette, hogy a film 2019. november 8 helyett 2019. december 20-án kerül a mozikba, ekkor pedig olyan filmekkel kerül szembe, mint a Star Wars 9. 

Kiderült az is, hogy ismét hatalmasat csúszik a Spies in Disguise című animációs film, amelyet 2019. április 19-ről egészen 2019. szeptember 13-ig tolt el a kiadó. A film középpontjában egy nem mindennapi páros áll: a vérbeli kém, Lance (Will Smith) és az ő szöges ellentéte, egy feltaláló zseni.

Végül dátumot kapott a James Mangold vezényletével készülő Ford vs Ferrari mozi is, amelyet a tervek szerint Matt Damon és Christian Bale főszereplésével láthatunk majd 2019. június 28-án, amikor a Chris Pratt nevével fémjelzett Cowboy Ninja Vikinggel kell párbajozniuk a nézők kegyeiért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.