Hirdetés

Gyilkosság az Orient Expresszen - az új trailer még izgalmasabb

|

Agatha Christie Gyilkosság az Orient Expresszen című történetének újbóli feldolgozása nem csak Kenneth Branagh filmtörténelmi jelentőségű bajsza miatt olyan ígéretes, hanem az első osztályú szereplőgárda miatt is. A második előzetes még többet mutat belőlük.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb adaptációjában Kenneth Branagh olyan arcszőrzetet virít, amely mellett senki sem mehet el szó vagy fennakadás nélkül, nem véletlenül hoztunk létre egy filmes bajszokra épülő kvízt is az első trailer megjelenésekor. 

Hirdetés

A 20th Century Fox tovább pakolja a szenet a marketingmasinába, ezúttal a második előzetessel lepték meg az érdeklődőket, miközben ezerrel zajlik a hivatalos honlapon a nyomozás is jópofa körítéssel (nézzétek meg a linket, ha kíváncsiak vagytok rá). A Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb látnivalója egy meglepően feszült és pörgős filmet ígér, ráadásul többet mutat Johnny Deppből is, aki láthatóan élvezi a szerepét. 

A Gyilkosság az Orient Expresszen Kenneth Branagh rendezésében november 9-én debütál a hazai mozikban - nagy levegő - Branagh, Branagh bajsza, Johnny Depp, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Willem Dafoe, Daisy Ridley, Josh Gad, Derek Jacobi szereplésével, valamint Ridley Scott és Simon Kinberg produceri támogatásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.