Hirdetés

Újabb nagy névvel bővült a Halál a Níluson gárdája

|

Többek között az U.N.C.L.E. embere, A magányos farkas és a Szólíts a neveden filmekből ismerhetitek.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient Expresszen sikere után borítékolható volt, hogy elkészül a következő Agatha Christie adaptáció is, főleg hogy azt már belengették a film végén. Kenneth Branagh visszatérése továbbra sincs megerősítve (noha evidens), viszont a közelmúltban Gal Gadot már csatlakozott a szereplőgárdához, de rajta kívül számos felkapott hollywoodi színész érkezésére számítunk még, elvégre a történet korábbi feldolgozásaiban is a kor nagyágyúit sorakoztatták fel. 

Hirdetés

Most a The Wrap számolt be róla, hogy a Halál a Níluson stábjához csatlakozott Armie Hammer is, aki olyan filmekben csillogtatta meg tehetségét, mint az U.N.C.L.E. embere, A magányos farkas és a Szólíts a neveden. Egyelőre nem tudni, hogy Hammer kit fog alakítani, de rengeteg opció van, így akár azt a Simon Doyle nevű férfit is életre keltheti, akibe Gadot karaktere, Linnet beleszeret. Meglátjuk. 

A Halál a Níluson a tervek szerint 2019. december 20-án kerül a mozikba. Remélhetőleg hamarosan bejelentik a teljes stábot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.