Hirdetés

Gal Gadot is csatlakozott a Halál a Níluson stábjához

|

Hercule Poirot éleslátó szemét ezúttal Wonder Woman szépsége vakíthatja el.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient Expresszen tavalyi újrája ugyan nem robbantott kasszát, azért egy csekély 55 millió dolláros büdzséből csak sikerült világszerte több mint 350-et kaszálnia és a kritikusok sem utálták Kenneth Branagh krimijét, ez pedig elég indok volt arra, hogy feldolgozásra kerüljön Agatha Christie következő népszerű története, a Halál a Níluson is. 

Hirdetés

A Halál a Níluson új adaptációjában Hercule Poirotnak újra használnia kell a szürke kis agysejtjeit, hiszen egy hajón elkövetett gyilkossághoz hívják - ez láthattuk is a Gyilkosság az Orient Expresszen végén. Az előző filmben Kenneth Branagh keltette életre a híres detektívet, a folytatás kapcsán viszont még nem erősítették meg a csatlakozását, így a Deadline által leközölt casting számít az elsőnek: információik szerint a jelenleg Gal Gadot aláírt a filmre, aki jelenleg a Wonder Woman 1984-et forgatja. A színésznő Linnet Ridgeway-t alakítja majd, egy gazdag örökösnőt, aki szerelmes egy Simon Doyle nevű férfiba. Linnetet az eredeti, 78'-s filmben Lois Chiles keltette életre. 

Tekintve, hogy a korábbi feldolgozás szereplőgárdában is a kor nagyágyúi kaptak helyet, kétségünk sincs afelől, hogy ezúttal is egy rakatnyi hollywoodi sztárt láthatunk majd a nílusi hajón, a tervek szerint 2019. december 20-án. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.