Hirdetés

Tyrese Gibson sértődöttsége miatt kimarad a Halálos iramban 9-ből?

|

A Halálos iramban filmek humorheroldja, a Roman Pearce-t alakító Tyrese Gibson a szívére vette, hogy Dwayne "The Rock" Johnson karakterének spin-offja előbb érkezik, mint a Halálos iramban 9, ezért azóta is ott támadja a színészt, ahol tudja. Ez viszont a munkájába kerülhet.

Hirdetés

A Halálos Iramban háza táján még mindig zajlik a családi dráma. Tyrese Gibson nagyon nehezen viseli, hogy kollégája, Dwayne "The Rock" Johnson és Jason Statham közös, 2019. július 26-ra belőtt spin-offja miatt csúszik egy évvel a Halálos iramban 9

Hirdetés

Az ügy biztos kényesen érinti Gibson pénztárcáját, de legfőképp az önbecsülését érhette a nagyobb ütés, mert most azzal fenyegeti a producereket, hogy kiszáll a projektből, amennyiben Dwayne Johnson visszatér a folytatásokra. Döntését Instagramon osztotta meg rajongóival, alább láthatjátok a szóban forgó posztot teljes valójában: 

Míg Johnsont aligha viselné meg egy ilyen kaliberű film hiánya, addig Gibson nagy bajban lenne, ha kiszállna a projektből, mert jelenleg épp egy problémás váláson megy keresztül, ráadásul a lánya felügyeleti jogáért is meg kell küzdenie. Ilyen helyzetben aligha éri meg szájkaratézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.