Hirdetés

A Marveltől igazolt írókat a Halálos iramban franchise

|

Méghozzá a női főszereplőkkel készülő spin-off filmhez.

Hirdetés

Tovább folytatja a Universal a Halálos iramban világának bővítését, hiszen az idén nyáron érkező első spin-off, a Hobbs & Shaw után még három külön történetszál elkészítését tervezi a stúdió. Ezek közül pedig az egyik a női főszereplőkkel tervezett film, mely ezidáig még csak a tervezőasztalon létezett, most azonban már írókat is kapott a projekt.

Hirdetés

Ezt maga Vin Diesel, az anyaszéria oszlopos vezére jelentette be saját Instagram-profilján a minap, amelyben elárulta, hogy  Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet személyében új tagokat köszönthetnek a családban, akik a forgatókönyvért fognak majd felelni. Ők ezelőtt a Marvel Kapitány és a Silver Sable filmeket írták a Marvelnek, vagyis nem akárhonnan sikerült írókat igazolnia a franchise-nak.

Most már csak az a kérdés, hogy a három mellékszál miatt fog-e változni a Halálos iramban-filmek menetrendje, hiszen 2020, illetve 2021 tavaszára már bejelentették a 9. és 10. rész premierjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.