Hirdetés

Halálos iramban spin-offot kaphat Charlize Theron karaktere

|

Legalábbis Vin Diesel erősen kokettál a gondolattal.

Hirdetés

A Halálos iramban-filmek olyanok, mint egy nagy család. Egyre csak terjeszkednek, terebélyesednek, nőnek, növögetnek, szaporodnak - egyre több tagja lesz, egyre többfelé ágaznak. Tíz-húsz év múlva egészen komplex családfát rajzolhatunk majd meg és komplett családregényt fog majd kiadni Diesel, ebben biztos vagyok. Addig azonban be kell érnünk annyival, hogy a főszerepet játszó színész ezúttal azt találta ki, hogy a Halálos iramban nyolcadik etapjában megismert Cipher karakterének is szentelne egy külön filmet. 

Hirdetés

A hírt először a Variety hozta le, miszerint már dolgoznak forgatókönyvírók azon, hogy összehozzanak egy különálló filmet, melynek a főszereplője Charlize Theron és amely majd a kiberterrorista gonosztevőre összpontosít. Ezen a ponton ez nyilván nem egy rossz ötlet (ha az anyagiakat nézzük), másfelől viszont akárhogy is nézzük, nem sok minden indokolja azt, hogy egy önálló mozit kapjon a Torettóék életére törő hölgy. 

Nem ez lenne persze ez az első spin-off, a 2019-es Halálos iramban: Hobbs & Shaw már megelőzte, ott Dwayne Johnson és Jason Statham karakterének kalandjait nézhettük, amely film aztán be is kaszált 760 millió dollárt világszerte. És tekintve, hogy eddig a kilences epizódnak is jól áll a szénája, Dieselnek semmi oka nincsen azt mondani akármilyen ötletre (ötletére), hogy esetleg nem működne és nem érné meg. Ezen a ponton vélhetően a napokban megpedzegetett musical ötlete is abszolút esélyesnek tűnik a megvalósításra és talán még azzal is sikert érne el. És ha engem kérdez akárki is, jobban érdekelne, mint egy újabb spin-off film. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.