Hirdetés

Woody Harrelson szerint jó kezekben van a Han Solo-film

|

A film egyik fontos szereplője megszólalt a rendezőváltás kapcsán, és szerinte semmi okunk aggódni.

Hirdetés

A rendezőváltás ellenére a Han Solo sztárja, Woody Harrelson megnyugtatná a rajongókat, hogy a film jó úton halad. Az elmúlt hetekben elég sok negatív pletyka látott napvilágot a készülő Star Wars-történet kapcsán, az pedig pláne nem segített sokat, amikor Phil Lord és Chris Miller párosa négy hónap munkálat után dobbantott a projekt éléről. A 2018 májusi premier még mindig áll, a direktori székben pedig azóta Ron Howard csücsül.

Hirdetés

Egyrészt Howard munkásságában bőven találunk izgalmas és érzelmekben gazdag filmeket. Adjuk ehhez hozzá Lord és Miller jelentős munkáját a négy hónapnyi forgatás alatt, valamint Kathy Kennedy vezetésével és a teljes Star Wars brand-del még mindig nagy esély van rá, hogy egy klassz filmet kapjunk a Han Solo előzménnyel. A film egyik legfontosabb sztárja sem aggódik emiatt, Woody Harrelson ugyanis a következőt nyilatkozta az Uproxx-nak adott interjújában:

"Ó, lazíthattok, emberek - az Erő nyilvánvalóan velünk van. Ron nagyszerű. Elképesztő. Egy igazi úriember és igazán felkészült. Szerettem Chris-t és Phil-t, de úgy gondolom, nagyon jó kezekben landoltunk."

Habár a jövő hétvégén megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon sem a Star Wars: Az utolsó Jedik, sem pedig a szóban forgó Star Wars-történet nem lesz jelen, a héten esedékes D23 Expón, amely a Disney saját rendezvénye, jó eséllyel kiderülhet néhány sosem hallott részlet a produkciókról, talán még némi betekintés is.

Az egyelőre hivatalos cím nélküli Han Solo-film 2018. május 24-én kerül a hazai mozikba Alden Ehrenreich főszereplésével. Harrelson a főhős mentorát formálja meg az alkotásban, amiben Lando Calrissian is felbukkan Donald Glover alakításában, míg a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy meg nem nevezett női főszerepben lesz jelen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.