Hirdetés

Woody Harrelson lesz Han Solo mentora

|

Woody Harrelson igencsak jól választ szerepet: Az éhezők viadala és a Majmok bolygója után a Star Wars univerzumához csatlakozott.

Hirdetés

Felkészítette Katniss Everdeent és hamarosan szembeszáll minden majmok legerősebbével, Woody Harrelson azonban még nem végzett a blockbusterekkel: újabb hatalmas franchise-ra írhat alá, ugyanis a fiatal Han Solo oldalán ellátogathat a messzi-messzi galaxisba. 

Frissítés: a LucasFilm megerősítette, immáron hivatalos a színész csatlakozása!

Hirdetés

A Variety úgy tudja, hogy a színész a producerek első számú kiszemeltje a Han Solo spin-off egyik fontos szerepére: ő lehet az Alden Ehrenreich által játszott ifjú csempész mentora. A tárgyalások egyelőre még korai szakaszban vannak és a Disney természetesen nem kommentálta a castinggal kapcsolatos híreszteléseket, de mindenképpen jó hír, hogy Harrelson esélyes (érdekesség, hogy korábban Christian Bale is szóba került). 

A Star Wars: Han Solo forgatása még ebben a hónapban megkezdődhet Phil Lord és Chris Miller (A LEGO-kaland, 22 Jump Street) irányításában, Jon és Lawrence Kasdan (A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér, Az elveszett frigyláda fosztogatói) forgatókönyve alapján, Donald Gloverrel és Emilia Clarke-kal a mellékszerepekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.