Hirdetés

Hannah John-Kamen, a Hangya és a Darázs Szelleme lesz Vörös Szonja

|

Gőzerővel készül a Conan, a barbár női hősének önálló filmje.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítette a Millennium stúdiója, hogy a készülő, önálló Vörös Szonja filmadaptáció címszereplőjét Hannah John-Kamen fogja alakítani. A színésznőt nemrég Aldous Huxley Szép új világ regényének sorozatos feldolgozásában, a Brave New World főszerepében is láthattuk, de a legtöbben valószínűleg a 2018-as A Hangya és a Darázs egyik antagonistájaként emlékezhetnek rá.

Hirdetés

Vörös Szonja figurája először 1973-ban, a Conan, a barbár képregény 23. számában bukkant fel, de az évek során más Marvel-képregényekkel alkotott crossoverek keretei között is láthattuk a karaktert. A projektet az a Joey Soloway rendezi, aki elsősorban producerként vállalt szerepet olyan alkotásokban, mint a 2014 és 2019 között futó Transparent, a 2002-es Sírhant művek vagy a Tara alteregói. Most nem csak rendezőként, de társíróként is kiveszi a részét a munkából, hiszen Tasha Huonak fog besegíteni, aki egyébként a Netflix és a Legendary közös Tomb Raider animációs szériájának a showrunnere.

Soloway elismerően beszélt a frissen bejelentett színésznőről:

Hannah egy nagyon tehetséges színésznő, akit már évek óta figyelemmel kísértünk - ő az igazi Vörös Szonja. A színészi eszköztára, érzékenysége és ereje mind olyan kvalitások, amiket a szerep kapcsán kerestünk, és nem is lehetnénk izgatottabbak annál, minthogy együtt vágjunk bele ebbe a kalandba.

A harcias, és legalább annyira tűzről pattant harcost Roy Thomas és Barry Windsor-Smith alkották meg a korábban említett Conan-képregények során. Az alapanyag jogai számos alkalommal cseréltek gazdát, most azonban a Millennium stúdiója fog filmet készíteni Vörös Szonja karakteréből.

Ti elégedettek vagytok a választással?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.