Hirdetés

Egyelőre még Harley Quinn sem tudja, mit tervez a Warner Bros.

|

Az elkövetkezendő években többször is láthatjuk majd a vásznakon Margot Robbie Suicide Squadban bemutatkozott karakterét, Harley Quinnt, de sajnos a színésznő sem tud többet a jövőről, mint mi.

Hirdetés

Meglehetősen sok vasat tart most a tűzbe a DC/Warner és kicsit az lehet az érzése a rajongóknak, hogy maguk sem tudják pontosan néha, mit terveznek, mindazonáltal izgalmas terveket dédelgetnek, melyekből ha olyan minőségű filmek születnek, mint a Wonder Woman, akkor örömmel várjuk majd a DC Filmes (vagy Kibővített?) Univerzum épülését. Addig viszont csak a találgatás marad, hiszen például jelenlegi ismereteink szerint három olyan projekt is van náluk, amelyben szerepelni fog az egyik legfelkapottabb karakterük, a Margot Robbie által életre keltett Harley Quinn. Ez a Suicide Squad 2, a Gotham City Sirens és a Joker & Harley Quinn. De vajon melyik valósul meg előbb?

Hirdetés

A The Wrap munkatársai a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kapták mikrofonvégre a színésznőt és kifaggatták, hogy mi lesz a következő projektje. Robbie eképpen nyilatkozott:

Azt hiszem, hogy jövőre visszahúzom a harisnyát és újra megmarkolom a baseball ütőt. 

Ez remekül hangzik, de a kérdező arra is kíváncsi volt, hogy pontosan melyik filmben fogja ezt megtenni a betervezett három közül? Robbie meglepő válasza így hangzott: 

A te tipped jelenleg épp annyit ér, mint az enyém. Fogalmam sincs.

Ez különösen annak fényében érdekes, hogy a napokban Jared Leto, vagyis a Suicide Squad Jokerje is annak adott hangot, hogy abszolút nincs képben a karakter további sorsával. Szó mi szó, nem bánnánk, ha a Warner kiadna néhány hivatalos közleményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.