Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön az új Hellboy mozi

|

A Lionsgate elárulta, hogy mikor szeretné mozikba küldeni a Hellboy rebootot és fájdalmasan messze van az időpont.

Hirdetés

Legutóbb még attól volt hangos a világsajtó, hogy bár Ed Skreint castingolták a Hellboy reboot egyik ázsiai karakteréhez, a színész rajongói nyomásra önként visszalépett a lehetőségtől és helyét a Hawaii Five-0 sorozattól elköszönő Daniel Dae Kim vette át. 

Hirdetés

Azt leszámítva, hogy a közvélemény még mindig zabos kicsit, amiért a Guillermo del Toro és Ron Perlman által elképzelt Pokolfajzat 3 helyett a Hellboy: Rise of the Blood Queen valósul meg, a projekt szépen halad a beteljesülés felé, a Lionsgate most épp a premiert tűzte ki. A David Harbour főszereplésével készülő film a tervek szerint 2019. január 11-én kerülhet a világ mozijaiba, ekkor Brad Pitt sci-fi thrillerével, az Ad Astrával és a Mi kell a nőnek? női változatával kell szembeszállnia. Egyik sem tűnik vetélytársnak, így bizonyára maradni fog.

Az új Hellboy-ról egyelőre még nem sokat tudni. Az biztos, hogy Neil Marshall (A barlang, Végítélet, A kilencedik légió) rendezi Andrew Cosby (Eureka), Christopher Golden és Mike Mignola (Batman: Gotham by Gaslight, Pokolfajzat) forgatókönyve alapján, valamint Harbour mellett szerepelni fog benne Ian McShane a címszereplő nevelőapjaként, Milla Jovovich a film főgonoszaként, valamint a már említett Daniel Dae Kim Ben Daimio őrnagyként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.