Hirdetés

Milla Jovovich néz majd farkasszemet a címszereplővel a Hellboy rebootban

|

David Harbour és Ian McShane után Milla Jovovich is csatlakozott a rebootolt Hellboyhoz, miután az alcímben szereplő Blood Queent fogja alakítani.

Hirdetés

Ha csak az eddigi casting alapján kell megsaccolni a rebootra ítéltetett Hellboy franchise jövőjét, akkor mindenképp derűsek a kilátások Neil Marshall projektje számára. A casting stábnak, ugyanis David Harbourt és a legendás Ian McShane-t követően sikerült megcsípni Milla Jovovichot is, aki a címszereplő ellenfelét, a Blood Queent, azaz a Vérkirálynőt fogja életre kelteni.

Hirdetés

Jovovich nemrégiben tett pontot a Resident Evil széria végére, ami időközben szintén a rebootolandó franchise-ok táborát kezdte el bővíteni, de ezen felül sem idegenkedik a fantasy/sci-fi zsánerétől, hiszen annak idején láthattuk az Ötödik elemben vagy az Ultraviolában is. Bizakodunk, hogy a Hellboyban ismét emlékezeteset fog alakítani, főleg hogy ezúttal egy gonosz karakter bőrébe fog belebújni, még ha hasonló szerepei közül olyan rossz emlékek is kísértenek minket, mint Paul W. S. Anderson 2011-es Három testőr feldolgozásában nyújtott performansza.

Neil Marshall miatt azonban reménykedhetünk, hogy nemcsak véres és komor, hanem emlékezetes karaktereket is felvonultató alkotás lesz a Hellboy: Rise of the Blood Queen. Ti mit szóltok Jovovich csatlakozásához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.