Hirdetés

Hellboy reboot - megvan, hogy ki válthatja Ed Skreint

|

Hatalmas botrányt csaptak a rajongók abból, hogy a Deadpool rosszfiúja, Ed Skreint castingolták a Hellboy reboot egyik ázsiai karakteréhez, amely miatt a színész vissza is lépett a lehetőségtől. Úgy tűnik azonban, hogy már meg is találták az utódját.

Hirdetés

A Deadpool tisztítószerről elnevezett főgonosza, Ed Skrein csak a közelmúltban szerződött le a Hellboy: Rise of the Blood Queen névre keresztelt reboothoz, azonban nem sokkal később már be is jelentette, hogy visszalép a szereptől, ugyanis megtudta, hogy karaktere, Ben Daimio őrnagy a képregényekben ázsiai származású. A rajongók azonnal kifakadtak a producerek döntése miatt, ez pedig eljutott a brit színészhez is, aki úgy érezte helyesnek, hogy kilépjen a projektből

Hirdetés

A The Hollywood Reporter most megtudta, hogy Skrein "önfeláldozása" nem volt hiábavaló, ugyanis a producerek egy olyan színészt szemeltek ki a karakterhez, aki nem csak tehetségéből, hanem származásából fakadóan is passzol hozzá. Ő nem más, mint Daniel Dae Kim, akit többek között olyan sorozatokban szerethetett meg a közönség, mint a Hawaii Five-0 a Lost - Eltűntek, a 24 és az Angel. Ez a casting különösen annak fényében lehet érdekes, hogy Kim azért hagyta ott a Hawaii Five-0-t nemrég egy másik társával, Grace Parkkal egyetemben, mert nem tudott kiharcolni a CBS-nél akkora fizetést magának, mint amit a fehér bőrű kollégái, Alex O'Loughlin és Scott Caan kaptak. Így ha a Lionsgate leszerződtetné a Hellboy ominózus szerepére, azzal sokat nyernének, hiszen nem csupán egy jó színésszel gazdagodnának, de a rajongók kegyeibe is beférkőznének.

A Hellboy: Rise of the Blood Queen forgatása most szeptemberben kezdődhet meg Neil Marshall (A kilencedik légió, A barlang) vezényletével, a címszerepben David Harbourral, valamint a mellékszerepekben olyan színészekkel, mint Ian McShane és Milla Jovovich

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.