Hirdetés

A vártnál később jön az új Hellboy film

|

Egy ideje nem hallottunk a Davoid Harbour főszereplésével készülő Hellboy rebootról és most sem feltétlenül jó híreket kaptunk róla.

Hirdetés

Az új Hellboy filmet Andrew Cosby (Eureka), Christopher Golden és Mike Mignola (Batman: Gotham by Gaslight, Pokolfajzat) forgatókönyve alapján Neil Marshall (A barlang, Végítélet, A kilencedik légió) rendezte a Lionsgate égisze alatt. A főszerepre a Stranger Things színészét, David Harbourt sikerült megnyerniük, míg a mellékszerepekben többek között Milla Jovovichot, Ian McShane-t és Daniel Dae Kimet láthatjuk majd. Hogy mikor, az már más kérdés. 

Hirdetés

Korábban úgy volt, hogy a Harbour-féle Hellboy 2019. január 11-én fogja bevenni az amerikai mozikat, ekkor ugyanis csak Brad Pitt sci-fi thrillerével, az Ad Astrával és a Mi kell a  nőnek? női változatával kellene szembenéznie, azonban a Lionsgate bejelentette, hogy eltolta a premiert. Az új dátum 2019. április 12, ekkor a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett The Voyage of Doctor Dolittle lesz csak porondon.

A Hellboy bemutatójára tehát 2019. április 12-ig kell várnunk. Ti várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.