Hirdetés

Hihetetlen, de tényleg elkészül az Apáca Show 3

|

Whoopi Goldberg visszatérése nem volt kérdés, és most már rendezője és forgatókönyvírója is van a Disney+ projektjének.

Hirdetés

Egyre inkább az az érzése lehet az embernek, hogy Hollywoodban tényleg kezdenek kifogyni az ötletekből. Az előző évtized remake és reboot hullámai után egy új trend van kibontakozóban: évtizedes távlatokból folytatni filmeket. A napokban adtunk hírt a Gladiátor 2 alakulásáról, most pedig a '90-es években két filmig jutó Apáca Show bővülhet egy harmadik felvonással, megcáfolva a néhány évvel korábbi rebootról szóló pletykákat.

Hirdetés

A Disney a hírek szerint Tim Federle direktorral állapodott meg a rendezői teendőkről, míg a szkriptért Madhuri Shekar fog felelni, a film pedig egyenesen a Disney+ streamingplatformon fog debütálni exkluzív tartalomként. Federle a pletykák szerint a High School Musical tévésorozattal nyerte meg magának a projektet, amit ő készített, és egyben ő volt az executive producere is, tehát a zenés filmek mondhatni beleillenek a profiljába. Federle a 2017-es Ferdinánd című animációs filmnek is a társírója volt, amit mind az Oscaron, mind a Golden Globeson jelöltek a legjobb animációs film kategóriában.

Mivel a projekt még csak most kapott rendezőt és írót, természetesen a cselekményről nincs semmi konkrét információ. Whoopi Goldberg persze ismét magára ölti az apácaruhát, és ha lehet hinni neki, akkor néhány gyerek is visszatér a második filmből - természetesen már felnőttekként. A producerek között Goldberg mellett Tyler Perry nevére is számítani lehet.

Az 1992-es Apáca Show egyébként egy hatalmas bevételi siker volt, amit az egy évvel későbbi folytatás már nem tudott megugrani sem dolláreső, sem kritikai visszhang tekintetében. Ennek ellenére hosszú éveken keresztül szerettek volna egy harmadik részt, ami majdnem 30 évvel az eredeti premierje után fog megvalósulni. Ahogy a mondás is szól: a türelem új Apáca Show-t terem.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.