Hirdetés

Hivatalossá vált, mikor érkezik a Batman az HBO Max-ra

|

Napokon belül idehaza is felkerül az alkotás a streamingszolgáltatóra.

Hirdetés

Betartja korábban tett ígéretét a Warner stúdió, amikor úgy döntött, hogy stratégiát vált filmjeinek bemutatóinál, és nem azonnal, hanem csak 45 nap mozis forgalmazás után kerülnek fel a címek az HBO Max-ra. Ez az időintervallum a héten jár le a márciusban megjelent Batman esetében, így annak rendje és módja szerint az HBO Magyarország leleplezte, hogy a film 2022. április 18-án debütál az HBO Max felületén.

Hirdetés

Március elején végre hazánkban is elindult az HBO Max, ez pedig azt jelenti, hogy több ezer órányi film és sorozat kerül számunkra is elérhetővé teljesen legális formában. És ami a legfontosabb, magyarul. Nincs ez másként a Batman esetében sem, ami 4K-ban, magyar felirattal és szinkronnal is elérhető lesz a streamingszolgáltató felületén. A TV premier sincs már messze: ez május 22-én esedékes az HBO csatornáján.

Jól döntött a Warner akkor, amikor a 45 napos mozis forgalmazás mellett tette le a voksát a párhuzamossal szemben, hiszen ez a számokon is meglátszik. Mert amíg tavaly a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag vagy a Mátrix: Feltámadások hatalmas pénzügyi bukták voltak (előbbi 167, utóbbi 156 millió dollárt termelt összesen), addig a Batman elég nagy siker: jelenleg 735 millió dollár bevételnél jár világszerte és a kritika is élteti, vagyis borítékolható, hogy érkezik a folytatás.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.