Hirdetés

Film készül a Hot Wheels játékautók alapján

|

Sokáig a filmek szolgáltatták az alapanyagot a játékokhoz, manapság viszont egyre több játék nyomán készül mozgóképes alkotás.

Hirdetés

Karácsonyra kaptunk egy új Transformers mozit, nyakunkon A Lego-kaland folytatása és éppen tegnap számoltunk be róla, hogy a Funko Pop! figurái alapján is film készül. Most egy újabb hasonló ötletről írhatunk, hiszen film készül a Hot Wheels népszerű matchboxjai nyomán is. Az alkotáson a Mattel és a Warner Bros. dolgozik, akiknek ez lesz a második közös filmjük a Barbie mozit követően.

Hirdetés

"Izgatottak vagyunk, amiért a Warner Bros. Pictures-el közösen készíthetjük el az élőszereplős Hot Wheels filmet." -mondta Ynon Kreiz, a Mattel vezérigazgatója. "A Mattel Films remek tempóban halad affelé, hogy újszerű formában hozza el közönségének a jól ismert és szeretett brandeket, miközben egy márkavezérelt, prémium játékgyártó céggé alakulunk."

Az élőszereplős Hot Wheels film ötlete nem újkeletű dolog. Egészen 2003-ig nyúlik vissza hányatott sorsú története, mely során stúdióról stúdióra vándorolt a film, de sosem foroghattak a kamerák. Sokáig a Legendary Pictures birtokolta a megfilmesítési jogokat, akik Justin Lint nézték ki rendezőnek, de miután kicsúsztak a szerződésből a Mattel új vizekre evezte az adaptációt.

Nincs valódi sejtésünk róla, hogy hogyan kell majd elképzelni ezt a filmet, de az tény, hogy a Hot Wheels franchise a maga 50 éves múltjával az egyik legismertebb és legkelendőbb játékipari termék, ami valami létezett. A kereslet tehát adott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.