Hirdetés

Hugh Jackman köszönetet mondott a rajongóknak az elmúlt 17 évért

|

A színész egy kedves gesztussal fejezte ki háláját Farkas rajongóinak.

Hirdetés

Hiába tűnt úgy, hogy Jackman könnyfakasztóan remek (és véres) búcsúja talán mégsem lesz annyira végleges és egyszer egymásnak feszülnek Deadpoollal a nagyvásznon, most már bizonyos, hogy a színész nem tér vissza többet a szerepben... erről nem rég a Jackman háza előtt lesátorozó Ryan Reynoldsnak is meg kellett bizonyosodnia. A közösségi site-okon is aktív színész pedig itt fejezte ki háláját a rajongók felé.

Hirdetés

És van is miért, hiszen ha megnézzük Jackman 17 évig formálta meg Farkast, ez idő alatt volt két James Bondunk, most járunk a harmadik Pókembernél, és a képregényfilmek is más elvárásokkal néznek szembe, mint akár 10 évvel ezelőtt, továbbá egy az X-Men szérián belüli rebootot is megéltünk, azonban az ausztrál színész olyan keményen egybeforrt a szereppel, mint az adamantium Logan csontjaival. Ezért Jackman a twitter oldalán egy a rajongóknak címzett kis videószösszenettel kedveskedett, megköszönve mindazt a 17 évet, ami alatt kitartottak mellette a trendek változása, vagy épp a széria minősége ellenére is.

A videóban a Logan első előzetese alatt is hallható Johnny Cash klasszikus, a Hurt szól, miközben vagány rajongói poszterek és rajzok képei sorakoznak egymás után, csakhogy garantáltan elmorzsoljunk egy (újabb) könnycseppet. Mi is köszönjük Hugh!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.