Hirdetés

Hugo Weaving majdnem visszatért a Vörös Koponya szerepében

|

Egy kérdezz-felelek kapcsán derült ki a turpisság.

Hirdetés

FIGYELEM! A cikk masszív spoilereket tartalmaz a Végtelen háborúval kapcsolatban!

Pont tegnap, szerdán volt egy marveles kérdezz-felelek, amelynek keretein belül maguktól a rendezőpárostól, Joe és Anthony Russótól lehetett kérdezni. Persze ők azonnal, az interjú legelején kikötötték, hogy nem válaszolnak a jövőre megjelenő negyedik Bosszúállók film kapcsán semmire, de bármilyen más kérdés jöhet. Így derült fény egy érdekességre is a Végtelen háború kapcsán, miszerint majdnem Hugo Weaving is szerepelt a filmben.

Hirdetés

A Hugo Weaving által megformált Vörös Koponyát (Red Skull) először a 2011-es Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban láthattuk, amiben a Hydra egyik fejét alakította. A film végén minden jel arra utalt, hogy a Tesseract (vagyis a Tér kő) robbanásában meghalt − vagyis elvileg. Másodjára pedig idén a Bosszúállók: Végtelen háborúban láthattuk egy nagyon érdekes és egyben furcsa cameo erejéig. Aki emlékszik az ominózus jelenetre, vagyis amikor Thanos feláldozza Gamorát a Lélek kőért cserébe, akkor az a morcos, csuklyás, piros orr nélküli fazon nem Voldemort, hanem a Vörös Koponya. Csak éppen Weaving nélkül.

Még amikor javában forgatták a Végtelen háborút, akkor a Russo-tesók megkeresték Weavinget azzal az ötlettel, hogy egy kvázi szellemként visszahoznák az ő karakterét is. Weaving pedig majdnem bele is ment, de végül mégis kitáncolt a felkérés alól, arra hivatkozva, hogy neki egy kicsit elege van már ezekből a nagy franchise-okból. A Mátrix-trilógia, A Gyűrűk Ura-trilógia, A hobbit-trilógia és az Amerika Kapitány után ő köszöni szépen, de nem kér egy következő menetet, ő kiszáll. Így került a helyére a The Walking Deadből is ismert Ross Marquand.

Marquand olyan ügyesen és profin játszotta el ezen pár perc erejéig a Vörös Koponyát, hogy sokan be is dőltek neki, azt hitték, tényleg Hugo Weavinget látják. Aztán a stáblista közben kissé összeráncolták a homlokukat az értetlenség miatt, de most már a rendezőpáros mindent megmagyarázott. Arra a kérdésre, hogy a következő, eddig alcím nélküli Bosszúállók 4-ben vissza fog-e térni a Marquand által alakított Vörös Koponya, nem válaszoltak, szóval csak találgatni tudunk. Persze erre csekély az esély, mert Thanos már megszerezte magának a Lélek követ, de lehet, hogy Peter Quill visszamegy Gamorához leróni a tiszteletét. Ez csak az én ötletem…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.