Hirdetés

Hulk is feltűnhet a Deadpool 3-ban?

|

A rendező tett erre egy sejtelmes utalást.

Hirdetés

Nem nagyon kell megerőltetnie magát senkinek ahhoz, hogy valamilyen pletykát indítson el a Marvel Filmes Univerzumáról, így senki sem hiszi el, hogy Az Adam-projekt, a Free Guy és immáron a Deadpool 3 rendezője, Shawn Levy nem tudta, mit csinál, amikor megosztott egy képet Twitter-oldalán Mark Ruffaloról és Ryan Reynoldsról egy Deadpool hashtaggel, egy Hulk és egy Deadpool matricával a mellékelt fotón.

Hirdetés

A Levy által megosztott fotó Az Adam-project forgatásáról származik, de a színészekhez köthető Marvel-karakterekre való utalás minden bizonnyal olyan dolog, ami nem lehet véletlen. Éppen ezért a rajongók most meg vannak győződve arról, hogy Ruffalo feltűnik majd az új Deadpool-filmben, mint Hulk, és semmi sem fogja őket eltántorítani ettől a gondolattól. Legalábbis addig, amíg kategorikusan meg nem cáfolja ezen híreszteléseket a Marvel. 

Múlt héten robbant a hír, hogy Levy rendezi Ryan Reynolds harmadik Deadpool-kalandját, amely egyben az első lesz, mint ami részese a Marvel Filmes Univerzumának. És mivel Reynolds mellett Ruffalo is feltűnt Az Adam-projektben, egyértelműnek tűnik, hogy jó munkakapcsolat van az említett filmesek között. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.