Hirdetés

Igazság Ligája - Cyborg sztorija lesz a történet lelke

|

Ezúttal Cyborgról árult el némi információt Zack Snyder.

Hirdetés

Úgy látszik ez a hétvége az Igazság Ligája jegyében telt el. Szombaton érkezett meg az új előzetes, mely bár vagány és szórakoztató volt, mégis megosztóra sikeredett a rajongók körében. Nem sokkal később a film rendezője, Zack Snyder egy interjúban Superman jövőjéről, valamint Batmanről árult el néhány információt, most pedig a csapat eddigi legkevésbé ismert és legkevesebbet látott tagjáról ejtett el pár szót:

Hirdetés

Mindannyian nagyszerűek lesznek a filmben. Ott van ugyebár Jason, ez a nagydarab, tetovált, szőrös fickó, ez a misztikus figura. Aztán ott van Ezra, aki tele van élettel, és kiváló humora is van. Remek Flash lesz! Ray pedig... Ray története sok szempontból a film lelke lesz.

Tehát Snyder szerint Cyborg nem csak a plusz egy fő lesz a filmben, hanem határozottan fontos szerepe lesz. Meglátjuk, igazat mondott-e a rendező, és hogy mi valósul meg ebből. Az Igazság Ligája november 17.-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.