Hirdetés

Superman jövőjéről beszélt Zack Snyder

|

Új infókat árult el Zack Snyder Superman szerepéről és jövőjéről az Igazság Ligája kapcsán.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán végre megérkezett az idén novemberben debütáló Igazság Ligája vadiúj előzetese, melyben végre akció közben is szemügyre vehettük a hősök közül az eddig rejtegetett Cyborgot, Aquamant és Flasht. Ám aki abban reménykedett, hogy Superman is feltűnik a trailerben, annak bizony csalódnia kellett. Bár az Acélember Az igazság hajnalában (spoiler) elhalálozott, Snyder már az utolsó képsorokkal rögtön zárójelbe is tette a hős halálát, éppen ezért is érdekes húzás a rendezőtől, hogy így titkolja a visszatérését, holott mindenki tud róla. Emiatt is kérdezte a karakter jövőjéről Snydert az USA Today egyik riportere a minap, aki ezt válaszolta:

Hirdetés

Ahányszor belegondoltam, mindig az jutott az eszembe először, hogy nehéz Igazság Ligája filmet készíteni Superman nélkül. Mindig is rendkívül érdekesnek találtam annak a lehetőségét, hogy a karakter feláldozza magát, ami egyben a miértje is lesz az Igazság Ligájának: Mit csinálunk most vele? Mit gondol a csapat róla? Mire van szüksége a világnak? Ez mind lényeges kérdés, és a közönség számára nagyon érdekes lesz látni, mit is csinálunk a karakterrel.

A rendező ezen kívül még a Liga vezetőjéről, a Denevéremberről is elejtett egy-két mondatot:

Batman munkásságának nagy részében magányos farkasként tevékenykedett, kivéve mikor Robin a társa volt. Amikor találkoztunk vele a Batman v Supermanben, teljesen elszigetelten láthattuk őt. És mindig is ez volt a szándékunk vele, hogy az ott elindult folyamat Az Igazság Ligájában majd folytatódik, és a karakter kiteljesedését követhetjük nyomon egy teljesebb hőssé válás irányába.

Az Igazság Ligája tehát november 17.-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.