Hirdetés

The Flash - átírják a forgatókönyvet

|

Egy új író teljesen átalakítja a The Flash forgatókönyvét.

Hirdetés

A Warner nagyon akarja ezt a The Flash filmet. A 2014-ben bejelentett projekt már "sikeresen" elveszítette a rendezőjét, Rick Famuyiwát és úgy néz ki, hogy a stúdió elégedetlen a forgatókönyvvel is, mert Seth Grahame-Smith verzióját Joby Harold nemcsak egyszerűen átalakítja, hanem egy "page one rewrite"-ot fog készíteni, vagyis kezdi elölről az egészet. (A karakter és a történet nagy vonalakban rendben van, de minden más megy a kukába.) Nehéz megmondani, hogy mindez mit jelent, de igazából korai is elmélkedni rajta, mert a premier csak 2018-ban esedékes és simán előfordulhat, hogy ez még változni fog.

Hirdetés

Harold mostanában főleg olyan filmeken dolgozott, mint az Arthur király: A kard legendája és a Robin Hood: Origins (amit nálunk forgattak Jamie Fox-szal, meg a többiekkel), korábban az ő kezei alól került ki az Éberség (Awake). Természetesen mindeközben folyik az új rendező kiválasztása is, aki a stúdió reményei szerint majd új megvilágításba helyezi az önálló The Flash filmet, de előtte persze kedvenc gyorshajtónk az Igazság Ligája filmben fog szerepelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.