Hirdetés

Az Igazság Ligája - ismerd meg a hősöket (Frissítve)

|

Hangulatos videók mutatják be az Igazság Ligájának tagjait, ahol a színészek mesélik, milyen érzés volt életre kelteni a híres szuperhősöket.

Hirdetés

A legutóbbi bíztató Igazság Ligája előzetes után nagyon reménykedünk benne, hogy jól fog sikerülni a DC szuperhőseit összefogó film, pedig a film körüli problémák és a rendező távozása is aggályokat vethetnek fel. De azért bizakodunk. 

Hirdetés

A liga tagjait bemutató videósorozat két része már kikerült a nyilvánosság elé. Az egyik egy összefoglaló, a másikban pedig Aquaman kerül a középpontba. Időközben Flash és Kiborg ismertetővideójával is bővült a felhozatal, amiket lentebb láthattok.

Ismerd meg a csapatot:

Aquaman: az atlantiszi trón örököse

Flash: a világ leggyorsabb embere

Kiborg: félig gép, félig ember

Az Igazság Ligája 2017. november 16-án érkezik meg a mozikba. Nektek ki a kedvencetek a csapatban, akire a leginkább kíváncsiak vagytok a filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.