Hirdetés

Igazság Ligája - Zack Snyder nem tér vissza a marketing kampány idejére sem

|

Ezt maga a rendező erősítette meg egy interjú során. Azonban a munkával így sem állt le.

Hirdetés

A napokban hivatalossá vált az a tény, amelyre mindenki számíthatott: Zack Snyder nem csak az utómunkálatokból marad ki az Igazság Ligájából. Néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy a családját ért szörnyű tragédia miatt inkább kiszáll a projektből, és inkább a hozzátartozóival szeretné tölteni az idejét. Ezért a Warner Joss Whedont, a Bosszúállók 1-2 és a Firefly sorozat rendezőjét kérte fel, hogy fejezze be a forgatást és vezényelje le az utómunkálatokat is.

Hirdetés

Azóta persze még mindig arról szólnak a pletykák, hogy Whedont csak azért hívták a fedélzetre, hogy mentse a menthetőt, a film első verziója ugyanis állítólag nézhetetlenre sikerült. Hogy mi igaz és mi nem, talán sosem derül ki, de az biztos, hogy Whedon írói kreditet is kap majd a filmért (amit csak akkor kap meg egy író, ha a sztorinak legalább a 33%-ért felel), és hogy Snyder a film népszerűsítési turnéjából is kimarad.

A rendező a munkával egyébként így sem tud leállni, nemrég ugyanis bejelentette Twitterén, hogy elkészített egy Snow Steam Iron nevű rövidfilmet, melyről most néhány képet is közzétett a rendező:


Az Igazság Ligája 2017. november 17-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Luis Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera) és Jeremy Irons (Alfred). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.