Hirdetés

Az Igazság Ligája lett a legsikeresebb DC film Kínában

|

A kínaiak odavannak a DC szuperhősös csapatfilmjéért.

Hirdetés

Az Igazság Ligája bevételei minden eddigi DC filmét túlszárnyalták Kínában. A Warner Bros. már évek óta próbálkozott a nagyvásznon is megvillantani a képregények híres szuperhős csapatát, ám sokáig nem jártak sikerrel. 2013-ban azonban Zack Snyder Acélemberével belekezdtek az univerzumépítésbe, aminek 4 évvel később megmutatkozott az eredménye az Igazság Ligája képében.

Hirdetés

Az új film jelenleg 98.6 millió dollárnál tart Kínában, ezzel megelőzve a 95.7 milliós összbevételű Batman Superman ellent, illetve a 90.5 milliót kereső Wonder Womant. Az Acélember annak idején mindössze 63.4 millió dollárral távozott az országból, míg az Öngyilkos Osztagot be sem mutathatták a film sötét stílusa és felnőtteknek szánt tartalma miatt.

Az Igazság Ligája a világ többi pontján is mondhatni jól teljesít, összesen 371.8 millió dollárt szedett össze a különböző országokból, ami a teljes bevétel 65%-át teszi ki. Az Egyesült Államokban viszont kevésbé rózsás a helyzet, hiszen hiába iszonyatosan nagy szám az ott megszerzett 198.5 millió dollár, ez még mindig alulmúlja a várakozásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.