Hirdetés

Így festene Tom Holland Pókembere a szimbióta ruhában

|

A Pókember: Nincs hazaút koncepciós dizájnere képzelte el Pókember és Venom MFU-s találkozását.

Hirdetés

A bevételi adatok alapján szinte tényleg mindenki látta már az új Pókember filmet, aki akarta, de spoilereket mellőzve most csak annyit mondok, hogy a lezárás nyitva hagyja az ajtót az előtt, hogy Tom Holland tovább folytassa a hálószövést és még több gonosztevővel akassza össze a nemlétező pókbajuszát. Ezen ellenlábasok közül a legizgalmasabb lehetőséget kétségkívül Venom jelenti, akinek nagyon kijárna már egy jó filmes adaptáció.

Hirdetés

Igen, szám szerint már kettőnél jár az antihős önálló filmjeinek száma, de azon túl, hogy a Tom Hardy-Venom páros jól működött együtt, nem sok jót lehetne elmondani azokról a filmekről. És akkor a (régi) Pókember 3-ról még nem is beszéltünk. Egy szó mint száz, nagyon szívesen megnéznénk azt, ahogy Tom Holland Pókembere összekapcsolódik a szimbiótával és reménykedünk abban, hogy ezt a történetet ezúttal kellő odafigyeléssel mesélik majd el. A jól megírt sztori mellett persze az is fontos, hogy a fekete szimbióta ruha is vagány legyen, ezt álmodta most papírra a Nincs hazaúton is dolgozó Thomas du Crest, akinek munkáját már most szívesen látnánk mozgás közben.

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.