Hirdetés

Így tanítja meg a világnak Scarlett Johansson, hogyan kell kiejteni Budapest nevét

|

És még egy rövid filmrészletet is kaptunk a Fekete Özvegyből.

Hirdetés

Egy ideális világban már tavaly májusban útjára indult volna a Marvel Filmek következő fázisa a Fekete Özveggyel, csak hogy 2020-ban jött a koronavírus, és feje tetejére állította mindenki életét. Ennek köszönhetően a karakter önálló kalandja is több mint egy év késéssel érkezik csak meg hamarosan a mozikba, a premier közeledtével azonban egyre-másra kezdenek el érkezni a marketingvideók róla.

Hirdetés

A szuperhősnőt alakító Scarlett Johansson legutóbb például Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, amelyben nemcsak a filmről ejtett el néhány mondatot, hanem egy rövid kis részletet is hozott a filmből, sőt, még azt is megtanítja Fallonnal, hogy miként kell kiejteni helyesen Budapestet. A Fekete Özvegy premierje július 9-én esedékes a hazai mozikban, melyben Johansson mellett feltűnik majd az Oscar-díjas Rachel Weisz (A múmia), David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (Kisasszonyok) és Ray Winstone (Beowulf - Legendák lovagja) is. Előtte viszont még gyertek el a saját Marvel-kvízünkre is, ha szeretnétek egy jót játszani és megmérkőzni másokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.