Hirdetés

Ilyenre gyúrta ki magát Stephen King bohóca

|

Bill Skarsgardot érdemes lesz komolyan venni a Boy Kills Worldben.

Hirdetés

Szinte fű alatt kezdték el fejleszteni Sam Raimi produceri kezei alatt a Boy Kills Worldöt, melyhez eddig csatlakozott Andrew Koji, Famke Janssen, Sharlto Copley, no meg a főszereplő Bill Skarsgard. Utóbbi pedig az EW által publikált első hivatalos kép alapján jó úton halad afelé, hogy egy időre elfeledtesse a nézőközönséggel, hogy annak idején ő alakította az új Az filmek gyilkos bohócát.

Hirdetés

A fenti képen ugyanis nyoma sincs annak az átlagos testalkatnak, mely visszaköszönt eddig Skarsgardtól - jól láthatóan komolyan vette a szerepet, ami hihetővé teszi, hogy egy olyan karaktert játszik majd, aki mindenkit (is) lezúz majd ebben a fantasy akciófilmben. Skarsgard állítólag egy kéthónapos küzdősportos edzőtáborban is részt vett, hogy minél autentikusabban mutasson harcosként és egy bennfentes szerint még sosem láttunk ennyit mozogni egy színészt egy filmben.

Mit szóltok Skarsgard felsőtestéhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.