Hirdetés

Íme az első képkocka Steven Spielberg új filmjéből

|

Steven Spielberg készülő filmjében a Washington Post munkatársai mindent megtesznek, hogy publikálhassák a vietnami háborúról szóló cikküket.

Hirdetés

A tavalyi A barátságos óriás után több filmen is dolgozik a híres rendező, hiszen a látványos előzetesű Ready Player One mellett a The Post, magyar címén A Pentagon titkait is ő rendezi, aminek első képkockáját lentebb láthatjátok.

Hirdetés

A megtörtént sztori a Washington Post újságíróiról szól, akik a kormány számára kényes témáról (a vietnami háborúról van szó és a kormány ügyes-bajos dolgairól) akarnak publikálni egy írást, de a hatalmon lévők mindent megtesznek annak érdekében, hogy eltusolják az ügyet.

A két nagy kaliberű színészóriás, Meryl Streep és Tom Hanks mellett felbukkan majd Sarah Paulson, Bob Odenkirk, Matthew Rhys, Bradley Whitford, Carrie Coon, Jesse Plemons, David Cross, Alison Brie, Bruce Greenwood, Tracy Letts, Michael Stuhlbarg és Zach Woods is.

A Pentagon titkai jövő év elején, 2018. január 12-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.