Hirdetés

Ismét Budapesten fog koncertezni Hans Zimmer

|

Az egyik legnagyobb filmes zeneszerző sokadszorra tér vissza hazánkba.

Hirdetés

2016-ban és 2017-ben is Magyarországra látogatott a világ egyik legismertebb komponistája, Hans Zimmer - mindkettőn jelen voltunk és volt róla élménybeszámolónk is, szóval velünk együtt tudtok nosztalgiázni a linkeken keresztül. A mester mindegyik alkalommal igazi ínyencségeket hozott magával (amelyekből mi is állítottunk már össze egy Top 10-es listát), és elhihetitek, hogy az Eredethez készített ikonikus tétele, a Time sokkal lehengerlőbb élőben, nagyzenekarral. 

Hirdetés

Aki korábban lemaradt az Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas filmzeneszerző beköszönéseiről, az hamarosan pótolhatja a kimaradást, ugyanis Hans Zimmer legújabb európai turnéjának helyszínei közé Budapest is bekerült. A szervezők közleménye szerint a több mint 200 projektet jegyző zeneszerző 2022. március 3-án fog fellépni a Papp László Budapest Sportarénában, ahol természetesen egy zenekar és egy kórus is csatlakozik hozzá, hogy "egyedülálló hangzásvilággal szólaltassák meg a rajongók kedvenc filmslágereit és a zeneszerző újabb kompozícióit is."

Hallgassátok meg, hogy hangzott a Time Prágában pár éve, instant libabőr:

Tekintve, hogy Zimmer korábbi koncertjei sem az öntömjénezésről szóltak, hanem a zene színtiszta szeretetéről, a filmművészet előtt való meghajlásról és a szerzőt körülvevő tehetségek elismeréséről, valószínűleg a 2022-es show is felejthetetlen és felemelő élmény lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.