Hirdetés

Ismét hátrébb került Tom Holland és Daisy Ridley hányatott sorsú sci-fije

|

Most valószínűleg prózaibb dolog húzódik a halasztás mögött.

Hirdetés

Eredetileg 2019. március 1-én érkezett volna a Lionsgate a young adult műfaj feltámasztására tett kísérlete a Chaos Walking képében, de aztán az elvileg 15 millió dollárba kerülő újraforgatások és a két főszereplő további elkötelezettségei - Star Wars, Pókember - miatt végül átkerült a bemutatódátum 2021. január 22-re. Most pedig ismét hátrébb vándorolt a hányatott sorsú mozifilm, ezúttal viszont mindössze pár hetet, szóval az eredeti tervekhez képest kereken két évvel később, 2021. március 5-én debütálhat a mozikban. Szorítunk, hogy így legyen!

Hirdetés

De miről is van szó? Az adaptáció Patrick Ness Kés a zajban című regénysorozatát dolgozza fel: a Chaos Walking-trilógia cselekménye egy olyan disztópikus világban játszódik, melyben egy pusztító vírus csak a férfiakat hagyta életben, akik cserébe képesek hallani egymás gondolatait. Ám amikor egy nap a főszereplő Toddnak (Tom Holland) a kutyájával együtt menekülőre kell fognia, legnagyobb meglepetésére belebotlik egy furcsa és csendes lányba, Violába (Daisy Ridley), ami még tovább bonyolítja az amúgy sem egyszerű életét. Az alapvetően izgalmas alapkoncepcióra épülő, 100 millió dolláros sci-fi komoly nehézségekkel szembesült az elmúlt években, melyekről részletesebben is értekeztünk korábban itt és itt, amikor végre megérkezett az első előzetese.

Patrick Ness könyvét maga a szerző, illetve a forgatókönyvíró Christopher Ford (Pókember: Hazatérés) adaptálta vászonra, méghozzá Doug Liman (A holnap határa) rendezésében. Az ismételt premierhalasztás hátterében valószínűleg az húzódhat, hogy a mozibezárások miatt több sikervárományos produkció is átkerült januárra, szóval bízunk benne, hogy márciusnál tovább már tényleg nem kell várni a Chaos Walkingra. Ja, és a hír mellé befutott az első filmrészlet is, ezt megnézhetitek az alábbiakban:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.