Hirdetés

James Bond 25 - bejelentettek minden fontos részletet az új filmről

|

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy mikor forgatják, ki forgatja, ki lesz a főszereplő és milyen stúdiók állnak mögötte, avagy minden, amit jelenleg tudni lehet a következő James Bond moziról.

Hirdetés

Lényegében több információt kaptunk arról az elmúlt hónapokban, hogy kik nem lesznek benne a 25. James Bond filmben, minthogy kik igen, hiszen Christopher Nolan a rendezői spekulációkat cáfolta és Christoph Waltz sem tér vissza egy ikonikus gonosz szerepében, így egyetlen biztos pontja maradt a projektnek: Daniel Craig, akinek csatlakozását már hivatalosan is megerősítették. 

Hirdetés

Most azonban vége a találgatásoknak, hivatalosan is felfedtek minden részletet. A Bond 25 gyártásáért az Eon Productions és az Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) felel, míg a nemzetközi forgalmazásban a Universal Pictures segít nekik. Daniel Craig természetesen visszatér Bondként, míg a rendezői székben Danny Boyle (Trainspotting, 28 nappal később, Gettómilliomos, 127 óra) foglal helyet, aki John Hodge (Trainspotting, Transz) forgatókönyve alapján dolgozhat. 

A következő James Bond film forgatása idén, december 3-án indul, az elkészült mű pedig 2019. november 8-án kerülhet az amerikai mozikba, ellenben az angol nézők már 2019. október 25-én láthatják majd. Remélhetőleg mi is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.