Hirdetés

Nem Christopher Nolan fogja rendezni az új James Bond filmet

|

Titokzatosság lengi körbe a legújabb Bond filmet, amiről egyelőre sokkal több cáfolat lát napvilágot, mint releváns információ. Viszont a potenciális rendezők listájáról lehúzhatunk még egy jelöltet.

Hirdetés

A Daniel Craig főszereplésével készült negyedik James Bond film, a Spectre már sem a kritikusok, sem a nézők körében nem aratott akkora sikert, mint elődei, ezért sokan várják, hogy a híres kém 25. filmjére valami nagy durranásra készülnek az alkotók. Daniel Craig biztos marad a főszerepben, viszont a Spectre antagonistája, Christoph Waltz már nem fog visszatérni, és a rendezői székben sem látjuk viszont Sam Mendes-t.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb kérdőjel, hogy ki fogja megrendezni az új Bond filmet, de most is csak azzal az információval lettünk gazdagabbak, hogy Christopher Nolan biztosan nem vállalja el a munkát. A BBC Radio interjúja során közölte, hogy rá ne számítsunk:

Nem én leszek az az ember. Nem, abszolút nem. Szinte mindig rólam pletykálnak, mikor új rendező után néznek.

Majd hozzáfűzte, hogy a jövőben ő nagyon szívesen elvállalná a 007-es ügynök egy filmjét:

Szeretnék készíteni egy Bond filmet valamikor. Imádom a karaktert, és szeretem a filmeket, hatalmas inspiráció volt számomra, de bárki aki nézi a filmjeimet, annak ez teljesen nyilvánvaló. De leginkább úgy nyúlnék hozzá a franchise-hoz, ha abszolút meg kéne újítani, már ha szükség van rá. De úgy gondolom, hogy jelenleg fantasztikus munkát végeznek nélkülem is.

Ti mit gondoltok, ki lenne a legalkalmasabb az új Bond film élére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.