Hirdetés

James Bond Vin Diesel családját is legyűrte a kasszáknál

|

Az MGM több mint elégedett a 007-es titkosügynök eddigi teljesítményével.

Hirdetés

James Bondot tényleg senki és semmi nem képes leteríteni. Alig egy hónappal ezelőtt adtunk hírt arról, miszerint a Nincs idő meghalni az előrejelzésekhez képest egészen szép összeggel nyitott a mozik pénztárainál. Akkor még erősen kérdéses volt, hogy a meglehetősen erős októberi mozi kínálat vajon mennyire nyomja majd rá a bélyegét Daniel Craig utolsó Bond mozijának összbevételeire. Ám úgy tűnik, a nézők a járvány ellenére világszerte bizalmat szavaztak a filmnek, ami a hétvégi adatokat is beleszámolva immáron 730 millió dolláros összbevétellel büszkélkedhet. 

Hirdetés

Ezzel az önmagában impozáns teljesítménnyel a Nincs idő meghalni sikerrel utasította maga mögé a pandémia eddigi box office csúcstartóját, a 721 millió dollárt összelejmoló Halálos Iramban 9-et. A várakozásokat felülmúló bevételi adatok ellenére viszont megint felröppentek olyan iparági pletykák, melyek szerint a filmet gyártó MGM körülbelül 100 millió dolláros veszteséget lesz kénytelen elkönyvelni a film mozis pályafutásának végeztével.

Az MGM egy a Varietynek küldött közleményben reagált a szerintük hamis vádakra, amiben nem győztek kihangsúlyozni, hogy a Nincs Idő meghalni a pandémia miatt jelentősen megváltozott mozizási szokásokat is figyelembe véve is minden várakozásukat felülmúlóan teljesített. Hozzátették, hogy a produkció a fizetős PVOD-on történő nagy sikert arató premierje ellenére szerintük a filmszínházakban is tartani fogja magát még egy darabig, ezzel pedig a Nincs idő meghalni egészen biztosan képes lesz nyereséget termelni a stúdió számára.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.