Hirdetés

James Cameron és Tom Cruise majdnem csináltak egy valóban az űrben játszódó filmet

|

A rendezőt ismerve pedig ezen már meg sem lepődünk.

Hirdetés

Aki egy kicsit is jártas a filmvilágban, vagy ismeri James Cameron nevét, az nagyon jól tudja, hogy ha a rendező a fejébe vesz valamit, legyen az akármilyen őrültség, biztos, hogy elkészül, és kasszasiker lesz belőle. Neki köszönhetjük többek között a Terminátort, az Alien 2. - A bolygó neve: Halált, a Titanicot és az Avatart is, melyek közül nem egyet hatalmas bukásnak könyveltek el mind a kritikusok, mind maguk a producerek is egészen a bemutató napjáig, hogy aztán Cameron mindig rácáfoljon mindenkire, és rekordot rekordra halmozzon a kasszáknál. hogy a ténylegesen az űrben játszódó film ne lett volna kasszasiker - ha elkészül.

Hirdetés

Éppen ezért meg sem lepődtünk most azon a híren, mely szerint Cameron volt egy olyan ötlete, hogy Tom Cruise-zal a főszerepben egy ténylegesen az űrben játszódó filmet forgasson le. A rendező az Empire-nek adott nemrég egy interjút, amelyben beszámolt erről a soha el nem készült filmjéről:

Nagyjából úgy 15 évvel ezelőtt beszéltem Cruise-zal, hogy csinálhatnánk egy űrben játszódó űrfilmet. 2000-ben kötöttem egy szerződést az oroszokkal, hogy forgatok egy fejlett technológiával készülő 3D-s dokumentumfilmet a Nemzetközi Űrállomáson. Ekkor támadt egy olyan ötletem, hogy 'Basszus, csinálni kéne ott egy játékfilmet is'. Azonnal szóltam is Tomnak: 'Hé, Tom! Te és Én, szerzünk két helyet a Szojuzon, de előtte valakinek ki kell képeznie minket mérnöknek'. Ő pedig erre azt felelte, hogy: 'Nem probléma, elvégzem a mérnökképzést.' Ám végül nem lett belőle semmi. Ugyan volt pár ötletünk a történettel kapcsolatban, de mind csak koncepciók szintjén.

Kiváncsian várjuk, hogy az Avatar-filmek elkészülte után vajon visszatér-e ehhez a korábban elvetett ötletéhez Cameron, mert ha van valaki, aki képes lenne ezt megvalósítani, az Ő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.