Hirdetés

James Cromwell beszélt a Jurassic World 2 beli szerepéről

|

A veterán színész a szerepe szerint kapcsolat lesz a klasszikus filmek történéseihez.

Hirdetés

A minap már robbant a hír, hogy Jeff Goldblum visszatér Ian Malcolm szerepében a Jurassic World folytatásában Chris Pratt és Bryce Dallas Howard (valamint a tűsarkúi) mellett, akárcsak a széria rocksztárja, a T-Rex és a gyermekkorunkban garantáltan rémálmokat okozó dilophosaurus is. Most azonban az egyik újonc, James Cromwell rántotta le a szerepéről a leplet.

Hirdetés

A legendás karakterszínész a Larry King Now-ban vendégeskedett és ott igen csak konkrét információkat közölt a figurájáról:

A Jurassic Parkban alakított Richard Attenborough partnerét, Benjamin Lockwoodot játszom. Mi fejlesztettük ki a technológiát, amely lehetővé tette a gének klónozását és próbálok megbirkózni mindazzal, amit tettünk.

Lockwood karakterét sohasem említették az eredeti filmekben, ebből kifolyólag mehet addig az elméletgyártás, hogy milyen szerepe is lehet a figurának: az első hivatalos fotó a kúriában vajon Lockwoodhoz tartozik? Lehetséges, hogy Lockwood és Hammond összekülönbözött és ezért nem került korábban említésre? A céljai vajon mennyire nemesek, különösen olyan blamák után, mint amelyek a Jurassic Worldben történtek?

Annyi talán bizonyos, hogy Cromwell karaktere kapcsolatban lesz a már a Jurassic Worldben is visszatérőnek számító B.D. Wong Dr. Wu-jával. A film az ígéretek szerint sötétebb lesz elődjénél, amit az új direktornak, Az árvaházat, A lehetetlent és a Szólít a szörnyet dirigáló J.A. Bayonanak hajlamosak is vagyunk elhinni. A film már forog, a bemutató pedig 2018. június 22.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.