Hirdetés

James Gunn szerint nem derült ki a Bosszúállók 4 címe

|

A galaxis őrzői rendezője megszólalt a Bosszúállók 4 címéről felröppent hírek kapcsán.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt röppentek fel a hírek, miszerint Zoe Saldana elszólhatta magát, és elárulhatta az Avengers 4 címét. Történt ugyanis, hogy A galaxis őrzői 2 angliai vörös szőnyeges premierjén elkapták pár mondat erejéig a színésznőt, aki amellett, hogy megerősítette az Őrzők szerepét mindkét Bosszúállók kalandban, hozzátette, hogy a Végtelen Háború rájuk eső jeleneteit már leforgatták, de az év második felében mindannyian visszatérnek majd a "Gauntlet", azaz a Kesztyű forgatására.

Hirdetés

Ekkor tehát úgy tűnt, mégis idő előtt kiderült a film címe, annak ellenére, hogy Feige korábban elárulta: a cím erősen spoileres a Végtelen Háborúra nézve, ezért nem fedték még fel. James Gunn szerint azonban szó sincs ilyesmiről. A galaxis őrzői 1-2 rendezője a Yahoo Movies-nak adott interjújában ugyanis a színésznő védelmére kelt, mondván:

Nem ez lesz a címe. Szerintem Zoe csak véletlenül fogalmazott így. Ma beszélek majd vele, és megkérdezem tőle, de szerintem csak megbotlott a nyelve, és ezért mondott Infinity Gauntletet Infinity War helyett.

Tehát ott vagyunk, ahonnan elindultunk. Persze ha tényleg annyira árulkodó a film titulusa a jövőre érkező Végtelen háborúra nézve, akkor valószínűleg csak a film stáblistás jelenetében fogja a Marvel felfedni. Meglátjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.